Triathlonsällskap från Varberg

Efter gårdagens löpträning skrek magen efter mat. Och som ett paket på posten så blev jag bjuden på hemmagjorda hamburgare av Alex. Ruskigt goda och jag äter ju som en hel karl……eller rättare sagt mer än hel karl. Alex hade inte en chans i matkampen igår 🙂

Imorse ringde klockan i ottan. Jag hade bokat in ett morgonpass löpning tillsammans med en annan triathlontjej Lina. Hon bor i Varberg annars men är här på utbildning nu i dagarna. Vi har aldrig träffats tidigare men vi läser varandras bloggar och har full koll på varandra. Jo förresten – vi har setts tidigare. Närmare bestämt på Ironman Kalmar 2012. Då susade jag förbi Lina på cykeln, sedan kom Lina och sprang förbi mig på löpningen 🙂

Hur som haver så möttes vi upp kl 5:45 vid Stadshagen för ett härligt morgonpass löpning i strålande vårsol. Mina ben kändes så där lagomt sega. Träningsvärken från H……. har intagit baksida lår. Bikramyogan satte verkligen sina spår i denna kroppen.

Jag och Lina sprang ifall iväg och jag kan lova att vi hade mycket att prata om. Vilken härlig tjej 🙂 Det var inte tyst många sekunder under löparrundan runt Kungsholmen. Tack för idag Lina och det var riktigt skoj att äntligen få ses.

På vägen hem stannade jag till och stretchade ut kroppen på bryggan i det underbara vädret. Solen är så välkommen!!! Den här veckan har det blivit två morgonpass löpning med olika sällskap ( Alex i måndags och Lina idag ). En bra start på dagen i mitt tyckte och det är så mycket lättare att ta sig ut om man har träningssällskap på morgonkvisten.

Nu väntar en dag med diverse grejer och som alltid är det stan runt som gäller. Första stop blir hos frissan. Behövligt!! Okej att jag allt som oftast är träningsklädd och svettig men det kan vara kul att känna sig lite fräsch ibland och då gäller det så klart att vara snygg i håret 🙂 Och vilken start på dagen. Löppass och frisörbesök. Herregud!! Sen pyser jag vidare till TV4 för att köra klass, vidare till Centralgym för PT-klienter och sedan avslutar jag ute i Solna på Skanska.

 

Sen då??? Ja men då är det ju egen träning som gäller så klart!!!

Hepp hepp!!

20130425-084231.jpg

20130425-084237.jpg

20130425-084246.jpg

20130425-084252.jpg

8 tankar på “Triathlonsällskap från Varberg

  1. Det här med bloggvänner är verkligen både faschinerande och hur roligt som helst! 🙂
    Snygga löpskor förresten, kör på lika..;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s