Det här med sömn är fina grejer!

Tisdagens bikramyoga har gjort att jag nästan är helt orörlig idag. Det var längesedan jag hade sådan träningsvärk. Hmmmm Galet!! Varje litet steg strålar ut i en fin smärta i benen. Hamstrings är värst. Jag liksom släpar benen efter mig när jag går 🙂 Även yoga kan resultera i träningsvärk! BIG time!!!

Idag är det fredag hela dagen. Jag har varit på språng sen kl 5: 15. Som alltid slutar jag efter min lunchspinning på fredagar. Lite sömn den här veckan har satt sina spår och jag har blivit otroligt känslig vad gäller sömnen. För lite sömn = ger sämre ork och dåligt fokus på träningspassen. Jag orkar inte prestera på topp. Vilan är A och O för att jag ska orka träna och prestera bra. Så vad gör man då en fredagseftermiddag när man slutar? Jo man går hem och tar en powernap i soffan på 2,5 timme. Oj……2,5 timme. Men kroppen och knoppen blev glad över att få vila några timmar. Men sen kommer den……..Känslan!!

Känslan när man vaknar upp och inser att det är fredag, klockan är 16 och att jag känner mig som en bortkommen tröttmössa. Snark!! Man är lite så där lagomt dåsig, vet varken ut eller in. Magen kurrar – hungrig som vanligt. Inser att det är några timmar kvar tills det är träningsdags. Den svåra frågan är: Ska jag ligga kvar och slappa ett tag till eller ta mig i kragen och göra lite nytta.

Men nu sitter jag här. Kroppen har fått vila i form av sömn. Kroppen har fått mat och magen har slutat kurra. Kroppen är redo för att prestera. Väskan är packad och jag är redo för träning. Vad är väl bättre än en fredags AW i simbassängen.

Hej på en stund!

20130426-180741.jpg

20130426-180751.jpg

2 tankar på “Det här med sömn är fina grejer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s