Säsongsmålet är nära!

Har precis varit ute på veckans sista träningspass. Ett kvällspass löpning. Måste säga att kroppen kändes riktigt stark. Jag känner att jag har blivit betydligt starkare och snabbare på löpningen nu. Jag känner även att tekniken börjar bli bättre. Träningen börjar ge resultat. Träningspassen som jag brukar springa med Running Sweden har en stor del i det här.

Tyckte att jag började i en lugn och fin fart.. Kikade på klockan efter första kilometern. Trodde att jag låg på runt 5 min/km fart eftersom det kändes som att det gick ganska långsamt. Men icke. Första kilometern gick på 4:30. Vad hände där? Men jag tänkte att eftersom det gick så lätt så fortsatte jag springa på. Efter dryga 5 km tyckte jag att det gick lite långsammare. Kikade på klockan igen som visade 4: 27 min/km. Bestämde mig för att fortsätta köra på så gott det gick i 10 km. Tappade en del på slutet mot 8-10 km då jag började bli trött.

Väl hemma kunde jag konstatera att det blev 10 fina kilometrar i hyffsat bra fart hela vägen. Underbart 🙂 Passerade milen på precis över 45 minuter. Jag tror bestämt att mitt mål för säsongen att springa milen på under 45 minuter inte ligger långt borta. Får jag bara lite draghjälp så ska jag tusan i mig fixa det inom några veckor. Jag behöver någon att jaga…….det brukar kunna ge ännu bättre fart under fötterna.

Vem vill agera draghjälp??

Nu ska den här trötta koppen och knoppen sova så jag orkar kliva upp imorgonbitti när klockan ringer i ottan!!

20130428-220617.jpg

6 tankar på “Säsongsmålet är nära!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s