Imorgon går jag all in för PB!!

Idag har det varit en sån där dag när jag har varit konstant hungrig hela dagen – från det att jag gick upp imorse. Jag har ätit massor under dagen men har ändå varit lika hungrig. Vissa dagar är man helt enkelt hungrigare än andra.

Har haft fullt upp med PT-klienter och klasser under hela dagen men hann med ett litet kortare styrkepass för rygg/axlar/mage däremellan. Körde latsdrag ( älskar den övningen ), utåtrotationer med gummiband, hantelpress och plankan. När jag kom till Sturebadet hann jag med att stretcha kroppen innan jag skulle köra klass. Kan säga att det var behövligt.

Imorgon är det valborg och vad passar väl bättre än att satsa mot ett PB på 10 km löpning så här på sista april. Imorgon ska jag gå all in för att fixa ett personbästa. Det vill säga under 45 minuter. Det ska gå fort, fort ,fort!!!!! Jag kommer att få sällskap….- eller jag vet inte om man kan kalla det sällskap, jag kommer att få jaga, jaga och jaga – av min klubbkamrat Pär  som jag även fick jaga på cykeln i lördags.

Pär ha lagt upp taktiken. Han håller farten och jag ska göra allt för att hänga på. Jag kommer ligga bakom och försöka ta rygg i 10 km. Så det kommer inte bli någon sällskapsrunda på så sätt.

Jag har förberett Pär på att jag kommer vara tyst under passet. Jag kommer helt enkelt inte ha tid att prata för jag antar att jag kommer att få kämpa, slita och garanterat svära för mig själv under passet. Jag vill verkligen fixa det här. Det hade suttit grymt fint med ett PB. Både för att få ett bra kvitto på att träningen ger resultat samt att det vore bra för egot!!

Så nu blir det till att tagga till ordentligt!!! Imorgon ska det tusan i mig springas!!! Imorgon ska jag jaga Pär i 10 km och han ska få pressa mig till en tid under 45 minuter!! Det hade ju varit riktigt trevligt att få avsluta april med ett riktigt bra löparpass!!!

Shit!!! Nu blir jag nästan lite nervös 🙂 Jag vill så jäkla mycket fixa det här!! Det blir lite som tävling fast utan nummerlapp! Fullt fokus är det som gäller!! Vill inte sitta här med en sur min imorgonkväll 😉

Hepp hepp!!

Bea-189

4 tankar på “Imorgon går jag all in för PB!!

    • Ja det är riktigt bra att jaga någon så man håller farten uppe. Man behöver roa sig med något sånt här under våren. Sen är det bara att hoppas att det går vägen!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s