Att krydda till vardagen! – Hur ska det gå?

Ibland så behöver man krydda till vardagen med små utmaningar. Livet blir så mycket roligare om man gör det. Jag älskar utmaningar!! Att våga utmana sig själv och att våga prova. våga försöka. Som jag ska göra idag på 10 km löpning. Jag tänker verkligen göra allt för att för slå ett personbästa. 

Jag har inte en susning om hur det kommer gå. Men man måste ju försöka. Herregud jag kan inte annat misslyckas och då är det inte värre än att jag får försöka igen. Inget mer med det. Man måste våga testa. Jag är väldigt målinriktad och bestämd när det kommer till såna här saker. Tjurig!!! Jag vill så mycket!!! Vi får se om det räcker ikväll. 

Jag älskar som sagt att utmana mig själv och jag presterar ofta bäst om jag har lite press på mig. Man skulle kunna säga att jag går igång på såna här saker. Jag behöver sådana här kickar i livet. Livet vore förbaskat tråkigt annars. Det här ger mig en livskick! Med ett stort leende på läpparna 🙂 

Sist jag gick för ett PB var när jag körde Vasaloppet Öppet Spår. Jag hade som mål att ta mig in på en tid under 6 timmar. Det sket sig med 38 ynka sekunder och jag gled i mål på 6 timmar och 38 sekunder. Okej då var förutsättningarna lite annorlunda eftersom jag inte hade stått på skidorna och tjuvtränat. Jag hade ju endast 2 km skidor i benen. 

Till dagens 10 km löpning har jag ”tjuvtränat” en hel del. Jag har otaliga löpmil i benen, både från distanspass, intervaller och tuffare fartpass. Kroppen och framförallt benen känns pigga och starka. Löpformen har pekat uppåt den senaste tiden så det är väl lika bra att göra ett försök. Varför vänta liksom?? 

Jag har inte bokat in någon löptävling på distansen 10 km under våren. Det går en tävling på lördag – Kungsholmen runt – där det finns både 10 km och halvmaradistansen. Tyvärr är jag inte i stan då och kan springa. Därför får man helt enkelt hitta andra vägar. Så idag kommer Pär få agera draghjälp och verkligen få pressa mig till max. Jag känner mig sjukt taggad. Det är bara nummerlappen som kommer saknas ikväll. Men vem vet. Jag kanske sätter på mig en nummerlapp för känslans skull 😉 

Har värmt upp med en spinning och core nu under morgonen. Passade även på att stretcha ut kroppen. Riktigt gött!! Nu blir det jobb fram till eftermiddagen sen är det dags att TAGGA TILL ordentligt!! 

Spänningen är olidlig!!! Hur ska det gå? 🙂

Blir det en gladBea eller en surtantsBea ikväll? 

IMG_8531

Tisdagshoppet! Tjo hooo!!

Tisdagshoppet! Tjo hooo!!

Stretchade ut kroppen imorse.

Stretchade ut kroppen imorse.

Hej hej

Hej hej

Morgontröttis

Morgontröttis

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s