Cykelfast på Ekerö

Ledig onsdag = träningsdag!!

Hoppade upp på cykeln och drog iväg mot Ekeröhållet på förmiddagen. Jag kan säga att jag inte direkt var ensam om att göra detta idag. Vädret var på topp. Strålande solsken men det bjöds på en hel del friska vindar och motvindar.

Cyklade iväg mot färjelägret mot Adelsö och vände för att sedan cykla tillbaka. När jag precis kom till bron innan rondellen där man väljer att svänga mot Färingsö eller mot stan så var det broöppning. Stannade till en stund och inväntade att bron skulle gå igen. Men grejen var att det gick aldrig igen. Den fick ett tokryck och gick upp och ner, upp och ner, upp och ner……haha. Hade lite svårt att hålla mig för skratt. Köerna växte till det gigantiska från alla håll och kanter.

Efter ca 20 minuters väntande tog några cyklister framför mig och kröp under bommarna och gick över bron. Fegis som jag är stod jag kvar en stund. Var lite skraj att bron skulle öppnas. Men tiden gick och inga bommar öppnades så jag tog min cykel och kröp under bommen jag också. Småsprang över bron och kröp under nästa bro.

Efter broinsidenten tog jag mig en runda ut mot Färingsö innan jag cyklade tillbaka mot stan igen.

Det blev ett bra cykelpass med kraftiga motvindar vilket gjorde att man verkligen fick kämpa bitvis ( bra träning ). Väl hemma blev det en sedvanlig powernap i soffan. Fasiken vad trött man blir av att cykla.

Det känns konstigt med ”vardag” imorgon igen. Men torsdag är torsdag vilket innebär egen träningstid imorgonbitti.

Nu ska kocken Bea agera händig i köket.

Ha en fin onsdag och 1 maj

20130501-192724.jpg

20130501-192729.jpg

20130501-192737.jpg

20130501-192748.jpg

20130501-192753.jpg

20130501-192803.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s