Motvind

Igårkväll tog jag och Alex och chockade kroppen med en lugn promenad. Det är inte ofta det händer men gud vad skönt det är att bara traska omkring utan att veta vart man ska och i ett lugnt tempo.Riktigt skönt och väldigt behövligt ibland att bara släppa allt vad träning heter.

Sen blev det en ny dag – idag alltså – och då tog jag och rivstartade ( kanske var en överdrift ) dagen med ett löparpass imorse. Men tusan vad det blåste motvind nere vid norr mälarstrand. Det kändes mer som att det gick bakåt än framåt och farten var långt ifrån vad jag brukar kunna hålla. 55 minuter senare kom jag hem och packade väskan för att traska vidare till simhallen. Fick in ett simpass på dryga timmen innan det var dags att göra sig redo för dagens jobb.

Nu bär det snart av mot TV4 för att köra klass. Jag hoppas dom är taggade 🙂

20130502-101332.jpg

20130502-101339.jpg

20130502-101351.jpg

20130502-101404.jpg

2 tankar på “Motvind

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s