Dags att styra kosan mot……..

Idag är det löptävlingar som gäller i stan. Kungsholmen runt och Lidingö Ultra. För min del blir det ingen löpartävling. Istället var planen ett distanspass löpning på förmiddagen innan jag skulle bege mig iväg från stan.

Nu har det blivit ändrade planer. Sitter här och inväntar Orre  som ska hämta upp mig.  Dagens första stop kommer bli i Södertälje. Orre ska köra klass och jag får helt enkelt köra dagens löparpass i Södertälje. Spännande med lite nya omgivningar 🙂 Och med mitt fantastiska lokalsinne ska det bli spännande att se om jag hittar tillbaka till gymmet där Orre ska köra klass. Tänkte försöka få in ett kortare styrkepass på gymmet där också.

Sen kommer vi styra kosan mot Strängnäs och gymmet Balanze där vi skall köra klass på deras träningskonvent och öppet hus idag!! Kul 🙂

Dags att packa träningsväskan full med träningskläder!IMG_2238

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s