12 x 200 m backe

Jag var ju i Strängnäs i lördags och körde klass. Det var riktigt trevligt och det har även uppenbarat sig i en fantastiskt fin träningsvärk i framsida lår. Så benen har känts så där härligt sega.

Ibland lyckas jag få små luckor under dagen och då får man försöka hinna med ett träningspass. Under gårdagen hann jag få in under en lucka på eftermiddagen när jag var på väg till Skanska/Sturebadet Haga. Då passerar jag Haga Parken och det är ju det perfekta stället för att köra intervaller.

Sprang en längre uppvärmningsrunda för att få igång benen ordentligt och för att underlätta träningsvärkssmärtan. Ju varmare jag är desto bättre är det. Vårsolen värmde gott och jag vågade till och med köra med linne. Gårdagens träningspass bestod av 12 x 200 m backintervaller med joggvila ner till start. Behöver jag ens nämna att det var tungt och jäkligt jobbigt!! Första tre intervallerna kändes någorlunda okej sen började benen skrika ut mjölksyra. Försökte hålla samma fart upp på alla intervallerna men satan vad svårt det var under de sista. Det är då det gäller att verkligen försöka pressa sig själv till max.

Idag känns benen ännu tyngre än vad dom gjorde igår. Har startat dagen med mina klasser – 30 min spinning och 30 min core denna tisdag. Det tog ett bra tag innan benen ville vakna. Nu blir det en Functional moves kl 10.00 sen kommer jag tillbringa dagen i gymmet fram till sena kvällen. Som det känns i benen nu tror jag att mina klienter ska få bära om kring på mig idag 🙂

//Hepp hepp

20130507-084619.jpg

20130507-084623.jpg

20130507-084629.jpg

20130507-084637.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s