Fyra…..och fyrtiotvå

Fyra dagars ledighet har bara svischat förbi. Jag har tränat, ätit, sovit , druckit massa kaffe, fikat och slappat…..omvartannat. Riktigt gött har det varit. Veckans sista träningspass är precis avslutat. Det blev ett simpass på Eriksdalsbadet. Jag måste säga att det kändes riktigt bra idag. Jag vet inte om det var jag eller dom nya simglasögonen som gjorde att det kändes som att det gick snabbare att simma?! 😉

Nu väntar en ny vecka full med jobb och träning. I veckan är det även dags att ta lite nya träningsbilder tillsammans med min gode vän och fotograf Johan Rosén. Det ser jag verkligen fram emot. Sedan bär det av till Göteborg på fredag tillsammans med den här killen och den här killen. Då är det nämligen dags för Göteborgsvarvet.

Min tanke var att dricka kaffe och heja på vid sidan om tävlingen medan dom springer. Jag har aldrig sprungit Göteborgsvarvet – och då har jag ändå bott i Göteborg i 8 år. Men vem vet – jag kanske får tag i en startplats och ställer mig på startlinjen jag också. Ingenting är omöjligt när det gäller mig 🙂 Jag brukar ju kunna ha lite svårt att stå på sidan om när det är tävlingsdags. Jag håller mig gärna på tävlingsbanan. Svaret får vi helt enkelt till helgen som kommer. Det ska ialla fall bli väldigt trevligt att åka ner till Göteborg och träffa lite goa gubbar och massa vänner.

Nedräkningen till Ironman Nice pågår för fullt – 42 dagar kvar!!

Hepp hepp

Bea-87

20130512-203100.jpg

20130512-203109.jpg

20130512-203113.jpg

20130512-203117.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s