Konsten att kunna röra huvudet……..

Att vara fullt rörlig i kroppen är något som underlättar. Att kunna titta till höger och till vänster är en sådan sak.

Jag hade lite svårt att somna i söndagsnatt ( var så dunderpigg ) så jag gick och la mig på soffan istället. Det brukar vara ett säkert kort. Det finns nog inget ställe som är så sovsäkert som soffan. Så även denna gången. Det tog inte många sekunder innan jag somnade.

Vaknade upp i måndagsmorse och hade rejäla smärtor bak i nacken och skulderbladspartiet.. Hade uppenbarligen sovit så konstigt så jag hade problem att röra huvudet. Att kika till vänster var i stort sett omöjligt. Trodde att det skulle bli bättre under dagen vilket det blev. Fram tills jag vaknade igår morse och hade extrema smärtor igen. Hade problem att ta mig ur sängen och jag kunde inte vrida huvudet åt varken höger eller vänster. No fun!! Så det blev minst sagt lite problematiskt att jobba under dagen.

Lyckades boka in en tid hos min kiropraktor Niklas på Kiropraktorkompaniet . Tog mig till deras lokaler på Birger Jarlsgatan under eftermiddagen och man kan minst sagt säga att det var behövligt. Det blev en hel del knäckande och knådande. Mina rhomber är inte att leka med. Herregud vilka spänningar jag har där. Men med Niklas magiska fingrar så lyckades han knäcka mig till rätta och vips så släppte alla låsningar och jag kunde vrida huvudet åt både höger och vänster igen. UNDERBART!!!!! Vi ( eller Niklas ) passade även på att knäcka på några andra små skavanker som jag har vid höften, axeln och armbågen. Jag har haft en del låsningar framförallt på min högra sida som har gjort att det bland annat har hindrat min simning en del.

Jag tycker det är riktigt läskigt när man skall hålla på och knäcka runt nacken och bak vid skulderbladen. Men Niklas är så grym och lyckas alltid få mig lugn som en filbunke och att få mig avslappnad så att han kan göra sitt jobba. Det gäller bara att andas lugnt och stilla och försöka slappna av. Inte alltid det lättaste…..men det går.

Något omtöcknad med med full rörlighet tog jag mig därifrån och hem till soffan. Det blev ingen träning igår. Var rätt mör i kroppen. Så det fick bli en vilodag. Det kändes som ett bra val.

Men idag är det nya tag. Onsdag – vilket innebär löpträning med Running Sweden!! Tänkte även att jag ska hinna en snabbis till simhallen för ett simpass. Mina kompisar Cervélo och Trek står här hemma och undrar när dom skall få komma ut i friska luften igen……….jag undrar samma sak. Men snart snart hoppas jag att det finns tid för ett bra cykelpass.

Sen vill jag tacka för en försenad födelsedagspresent som jag fick av en klient igår! ! Dom vet vad jag gillar 🙂 Är det så att man är sugen på en chokladbollsfika så är man varmt välkommen hem till mig!!

Nu bär det av till gymmet!!

Hepp hepp!!

20130515-065148.jpg

20130515-065155.jpg

20130515-065159.jpg20120601-153232

4 tankar på “Konsten att kunna röra huvudet……..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s