Från 800 m till kafferep och chins

9 timmar sömn blev det inatt. Kan lova att det var välbehövligt. Jag känner direkt om jag sover för få timmar. Har ruskigt svårt att kunna prestera bra på träningspassen med för lite sömn i kroppen.

Hade planerat in 800 m intervaller på Kristinebers IP under morgonen. Snackade med Oscar och tänkte dra med mig honom också. Väl nere på Kristinebergs IP invaderades hela stället av en massa småkids som hade skolutflykt. Så det blev bara till att ställa in dom 800m intervallerna. Det fanns ingen plats för oss idag.

Vad gör man istället ? Jo då gör man så klart något annat som man är ruskigt bra på ( förutom att träna då ) = Tar en fika, dricker kaffe och hänger med bästa polarn. Kafferep när det är som bäst! Så jag och Oscar hann få i oss alldeles för många koppar kaffe innan det var dags att jobba.

Till lunch var det dags att köra 45 minuter spinningklass på Actic Elite. Dagens upplägg innehöll X antal 60 och 120 sekunders intervaller för att sedan övergå till 15 och 30 sekunder intervaller. Fin fint för lilla hjärtat! Passade på att köra lite chinsträning innan klassen. Det var riktigt längesen jag körde det nu. Jobbigt och tungt men en fantastiskt fin övning som jag gillar skarpt. Eftersom det är lite svårt att se sin egen rygg bad jag Linda i repan ta några bilder ( roligt att se hur man ser ut bakifrån ) – men herregud! Jag undrar verkligen var dom där ryggmusklerna kom ifrån?

Nu blir det eftermiddagsjobb innan det är dags för träning ikväll.

Hej på en stund!! 🙂

20130529-135100.jpg

20130529-135048.jpg

20130529-135107.jpg

20130529-135043.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s