Det närmar sig marathon

Idag startade jag dagen på ett något ovanligt sätt. Jag tog en morgonpromenad och då menar jag promenad ingen powerwalk! Riktigt skönt.

Det man möter under morgontimmarna är stressade stockholmare på väg till jobbet, PW-folket som stångar sig fram med stora pendlande armar och raska steg och sen har vi de tidiga morgonturisterna som är ute med karta, kamera och traskar lugnt omkring och tittar på allt som finns. En härlig blandning alltså!

20130530-192331.jpg

Det börjar dra ihop sig inför Stockholm marathon som går av stapeln på lördag. 21 736 löpare är anmälda från 81 länder! Vädret ser ut att bli varmt för löparna. 21 grader och sol visar prognosen. Start och mål sker vid Stockholms stadion.

Idag har jag haft lite av en lugnare träningsdag. Men nu när solen och värmen äntligen är här på så blir jag sugen på att simma – simma i öppet vatten! Finns det något härligare än att simma i öppet vatten här hemma i Sverige? Vattnet är (oftast) ganska kallt och det är kolsvart så man ser inte en meter under sig.

Det kommer nog bli lite av en annorlunda upplevelse att simma i Nice! Tänk! Då kanske man ser vad som finns under en när man simmar 🙂

20130530-193447.jpg

20130530-193549.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s