Cykelmisär

Herregud!! Det är mindre än tre veckor kvar till Ironman Nice och min cykelträning lyser med sin frånvaro. SKANDAL!! MISÄR!!! Jag har varit ute på totalt fyra cykelpass i år. FYRA!!! Det har varit så mycket annat som hänt så cykelträningen har liksom bara uteblivit.

Ja ja…… just nu är det bara till att gilla läget. Jag kommer köra med min racercykel i Nice och jag känner mig ändå rätt bekväm med den. Det är mycket uppför och även en hel del tuffa nedförsbackar. Men vad tusan……det är bara 18 mil på cykeln. På något  sätt så känner jag mig lugn.

Men helgen kommer spenderas på cykeln. Det ska nötas mil på mil på mil! Men först ska det spenderas några mil på tåg och i en bil imorgonkväll och på torsdagen. Det är dags att vidga vyerna……det är dags att ta sig utanför tullarna. Löparskorna åker givetvis med i bagaget.

391558_10150999404656606_1506052845_n

 

2 tankar på “Cykelmisär

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s