Luc Van Lierdes formtoppning

Jag säger som Gert Fylking!

ÄNTLIGEN!!!!

Är så mycket bättre i förkylningen idag! Tur! Känner knappt av något av hosta, snor och slem idag! Jag har absolut inte tid med sånt här nu. 15 dagar till Ironman Nice och jag hoppas att det här jäkla förkylningen inte har förstört alltför mycket i min uppladdning. Tyckte jag hade en sån fin formtoppning på gång!

Har tryckt i mig ingefära, citron, apelsin och honung tillsammans med vatten…..i massor!! Tillsammans med mycket sömn verkar dunderkuren ha gjort susen!

Alla mina triathlonvänner uppdaterar om fina och tuffa träningspass i solen och värmen. Jag blir absolut inte avis…… Eller?!

Jag har tagit mig ut i solen idag! Underbart! Läser i boken Formtoppning som SISU givit ut.

Här finns bland annat Michael Phelps Träningsplan mellan 2000-2001. Väldigt intressant läsning. Jag läser om marathonuppladdning.

Så klart finns det intressant läsning om triathlon. Luc Van Lierde som bland annat vunnit Ironman Hawaii och kört en Ironman på 7.50.27 ( galet snabbt ) skriver om sin träning och formtoppning.

Man kan kort och gott säga att jag gottar mig här i solen! Det finns mycket intressant att läsa och det är alltid intressant att se hur idrottarna har tränat och fixat formtoppen så precist! Jag kan varmt rekommendera boken Formtoppning!

20130608-135329.jpg

20130608-135335.jpg

20130608-135340.jpg

20130608-135344.jpg

20130608-135353.jpg

20130608-135358.jpg

20130608-140106.jpg

2 tankar på “Luc Van Lierdes formtoppning

 1. Nu ska jag vara så där jävla dryg och säga … din kropp vet vad du behöver! Jag tror att din kropp vet att du inte klarar av att trappa ner på träningen så mycket som den behöver för topp-prestation i Nice så den ser till att bli sjuk så du måste. Ut kommer du att komma med en sjutusan till stark kropp lagom till tävling.
  Skit i om det är sant eller inte, men låt oss tro att det är så. Kroppen brukar ju veta bättre än huvudet rätt ofta 🙂
  Din vår har varit galet bra, tänk så många bra pass du fått in på din triathlonbank, snart är det dags för uttag.
  Krya på kroppen och stora kramar,
  Sofie (jaaaaaa, jag veeeeet hur dryyyyygt det är att vara sjuk … och det enda man kan göra är att boosta med bra mat och så mycket sömn det bara går att få in) 

 2. Jag tror också att kroppen medvetet blev sjuk så att jag skulle få vila. Kroppen är smart! 🙂 Vi satt och pratade om det häromdagen.

  Jag hoppas att det är var det här den behövde! Bara att se framåt 🙂 känner mig sjukt taggad inför Nice iaf!!

  Kraaaaaam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s