Prinsesstider och träningstajm

Det börjar bli dags att ladda om för en ny vecka. Sista veckan här hemma i Sverige innan det bär av till Nice. Kommer jobba men betydligt mindre denna veckan. Kommer ägna mig åt förberedelse inför tävling. Jag har en del att fixa med innan vi drar till Frankrike.

Behöver fokusera, ladda med bra mat och sömn och däremellan lite träning. Ska även hinna med en trip ner till Motala till helgen som kommer då Vätternrundan går av stapeln – och NEJ! Jag ska inte cykla.

Jag har haft fyra dagar utan träning nu. Kroppen mår bättre och förkylning är väck. Kommer starta upp morgondagen med ett lugnare träningspass för att känna av kroppen. Längtar efter att få träna nu.

Ikväll har jag varit ute hos Jöbacks och hälsat på. Där bjöds det på prinsesstårta så här i prinsessbröllopstider. Peter sjöng ju så otroligt vacker i kyrkan igår ( får ju rysningar ). Jag och Oscar har tillbringat kvällen med att lyssna på grammofonskivor och snackat om lite ditt och datt. En trevlig kväll helt enkelt!!

Nu är det sovtajm!

14 dagar till Ironman Nice

20130609-224048.jpg

20130609-224111.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s