Stel, osmidig och med nya projekt i rullning

Kroppen har legat i dvala några dagar och idag var det dags att mjukstarta med träningen efter förkylningen. Tog mig in i gymmet och körde styrketräning. Jag kämpar på med att stärka upp framför allt ryggen, axlar och det blir en del coreträning.

Men oj vad tungt det var idag. Kroppen var inte det minsta samarbetsvillig. Det var tungt, segt och det kändes som att kroppen aldrig hade tränat förr. Körde igenom mitt pass – och som alltid kör jag kortare gympass – och efter styrketräningen tog jag mig en välbehövlig stretch där jag stretchade igenom hela kroppen. Men tusan……stelare kropp fick man nog leta efter. Är det soffläget som gjort mig så här stel, osmidig och orörlig?

Det ska bli väldigt intressant att se hur kroppen kommer reagera när jag ska köra första konditionspasset efter förkylningen. Med tanke på att styrketräningen kändes som ett rent H—– så hoppas jag att den gillar att få jobba med mera pulsträning ( önsketänkande ). Jag vet ju att det allt som oftast känns väldigt tungt första passet efter sjukdom. Men det är bara att gilla läget och blicka framåt……heeeeey – det är ju faktiskt mindre än två veckor kvar till tävling – så det är gott om tid 😉

I övrigt så är det två nya roliga och spännande projekt på gång i mitt liv just nu. Två projekt som är i rullning och som kommer innebära nya utmaningar och möjligheter. Ett som ligger nära i tiden och ett som drar igång 2014. Åhhhh det ska bli riktigt sköj.

Hej på en stund

20130610-133711.jpg

20130610-133756.jpg

20130610-133809.jpg

3 tankar på “Stel, osmidig och med nya projekt i rullning

  1. Låter spännande med nya projekt! 🙂 Kul!

    Nästa pass kommer gå bättre och du kommer glänsa i Nice för du är så grym och stark!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s