Hejsan svejsan framtiden!!

Tusan vad härligt det är med sommar, sol och värme. Sommaren får gärna stanna många, många månader nu. I LOVE IT!!! 🙂

Hade lagt in ledig eftermiddag idag för att jag skulle träna. Hade planen att cykla men det blev inget med det. Har inte känt mig helt 100 % idag heller så det var lika bra att vila. Bättre lycka imorgon 🙂

Tillbringade morgonen och förmiddagen i gymmet tillsammans med mina kämpade PT-klienter. Det blev många goa skratt och det kanske ploppade ut en och annan svordom och andra fina ord från mina klienter när de kämpade. Hann även med ett väldigt trevligt och bra möte under förmiddagen.

Eftermiddagen spenderades i soffan. Halvsov och drack vatten med ingefära, citron, apelsin och lite honung. Mumsfillibabba. Låg även och spanade in en riktig snygging som jag hoppas på att få cykla på snart igen -Puddingen: Mr Cervélo P3!!!

Hann med en födelsedagsfika med Cicci som fyller år idag – GRATTIS!!!!!! När jag gick därifrån fick jag med mig en liten present. Ett par riktigt snygga Reebokskor. Rosa så klart!! Favvofärgen. Snälla kompisar man har som ger bort presenter när dom själva fyller år!! Tack snälla Cicci!!!

Hämtade upp ett extremt viktigt och fint paket på posten. Jag säger bara en sak: HEJSAN SVEJSAN FRAMTIDEN!!! Mycket roligt och spännande på gång nu.

Nu tror jag bestämt att det bli vila och soffläge igen!! Räknar iskallt med att vara pigg, frisk och redo för lite träning imorgon!!!

11 dagar till Ironman Nice!!!!

Hepp hepp

20130612-200152.jpg

20130612-200157.jpg

20130612-200209.jpg

20130612-200221.jpg

20130612-200232.jpg

20130612-200236.jpg

1 tanke på “Hejsan svejsan framtiden!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s