Tävlingsnerver och Ironmanluft

Finns det något mer underbart än att få vakna upp och känna att man är frisk. Förkylningen är äntligen borta! Väck!! Adjö!! Och vilken skillnaden det blir på tankeverksamheten och på orken. Nu börjar jag känna mig mer och mer taggad inför tävlingen. Shit!! Det är verkligen dags snart. Men tusan vad sköj det ska bli. Tävlingsnerverna börjar göra sig lite smått påmind! Bra!!! Då är allt i sin ordning. Jag älskar den här pirriga känslan som infinner sig när det börjar närma sig tävling. Jag vill att det ska bli tisdag nu så man får åka ner till Nice och andas in Ironmanluften!

Idag tog jag och startade upp dagen med ett simpass på Kronobergsbadet. Gissa om det var härligt att att få röra på kroppen!! Och det kändes riktigt bra att simma. Skönt!! För mig är det extremt viktigt för det mentala att jag får till några bra pass innan tävling.

I eftermiddag har jag ( sedan ett par dagar tillbaka ) planerat in ett lugnare löppass med en av mina bästa polare – den här mannen! Det ser jag fram emot. Jag har lagt upp löparrutten. Det ska bli väldigt intressant att se vad kroppen tycker om att springa så här efter förkylningen.

Nämen vad tror vi!? Ett litet torsdagshurra är väl på sin plats nu när jag äntligen har blivit helt frisk från förkylningen!!!

HUUUUUURRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAA!!!!!

Heja kroppen!!!

20130613-093114.jpg

20130613-093315.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s