Cykelbanan i Nice

……Ska tydligen vara fantastiskt fin……om man har tid att njuta av utsikten!

Gårdagen bjöd på både ett lugnare simpass och på kvällen ett löppass med tillsammans med Oscar. Det var inte direkt ”snabba” ben men huvudsaken var att äntligen få komma igång. Det känns som att jag den här våren har gjort allt utom att cyklat. 4 cykelpass har jag i benen och det känns ju alla tiders inför Nice. Jag har ju hört att den cykelbanan inte ska vara så tuff och jobbig. *blink blink*. Kollar man in banprofilen så ser det ut som att man kommer få en fin utmaning på cykeln. Uppför, uppför och så lite mer uppför. Följt av några fina nedförsbackar. 180 km på cykeln ska avverkas och jag tror knappt att jag har kommit upp i så många cykelmil än i år. SKANDAL!!! Men vad tusan. Jag får helt enkelt göra det bästa av situationen. Det ska bli jäkligt kul ialla fall.

Jag får gå på vilja och en hel hög med massa jäklaranamma helt enkelt!! Tur att jag är tjurig!!! 🙂 Men jag tror garanterat att det kommer bli en trevlig midsommar!!! 🙂

Efter löpningen igår åkte jag, Alex och Oscar ut till Värmdö för att hämta min bil. Där det bjöds på kvällsfika, kvällssnack och vips så var klockan alldeles för mycket. Varför ska tiden gå så fort när man har trevligt? Hem, sova och vips så var det morgon igen. Vaknar upp och känner att en fantastiskt fin träningsvärk har börjat smyga sig på i benen. Hello legs!!

Idag är det hemmajobb som gäller under förmiddagen. Har en massa att fixa med innan jag ska vara ledig. Träningsprogram och kostprogram som skall göras till klienter. Det tar sin lilla tid att fixa med. Sen efter lunch då hoppar jag och Alex in i bilen och pyser iväg till Jukkasjärvi! ……..eller?

Hur som haver så kommer här en liten peppfilm fårn Ironman Nice!!! Gissa om man blir tävlingssugen! 🙂 9 dagar kvar!

20130614-085341.jpg

20130614-085346.jpg

20130614-085351.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s