Nu drar jag till Nice och tävlar! Hepp Hepp

Varför känns det alltid som att man har glömt något när man ska resa bort. Just nu känns det verkligen så. Men cykeln är nerpackad, simgrejer, cykelgrejerna och löpargrejerna är också nerpackade. Men det känns som att jag har alldeles för lite packning med mig. Eller är det möjligen så att jag äntligen har lärt mig att bara packa med mig det nödvändigaste? Det återstår att se under veckan.

Imorgonbitti lyfter planet mot Frankrike och Nice. Vilka är vi som åker då? Vi är ju som sagt ett stort gäng SPIF:are som åker ner och ska tävla. Närmare bestämt jag och 12 grabbar. Har koll på nästan alla ialla fall. Det är någon i gänget som jag inte har träffat. Vi kommer bo lite här och där i Nice. Jag kommer bo i en lägenhet tillsammans med Thomas Stade, Rickard Arnerup, Erik Petri och så ska Alex hänga med också. Han ska dock inte tävla. Han ska träna och supporta. Jag kommer behöva bra hejarklack på söndag!! 🙂

Så imorgon åker jag, Alex, Thomas och Rickard. Erik dyker upp på onsdag.

Jag börjar bli riktigt taggad nu. Det ska bli så jäkla sköj…..och garanterat jobbigt på söndag.

Idag fick jag paket från Resorb Sport. Nya snygga kläder. Jag tackar!!! Jag ingår ju i Team Resorb Sport tillsammans med ett gäng träningsgalna människor. Hade min sista klass på två veckor på Sturebadet Haga. Hann med en stretch när jag var där också. Baksida lår var så där lagomt stram. Hann även fylla på slanglagret innan avresan. Men jag hoppas innerligt att jag har haft mina punkor i år nu.

Ha det gött hörrni!!

Vi hörs när jag har landat i Nice!!! Och jag har inte bestämt mig än för vilket linne jag ska tävla i. Det får ni se på söndag!!

Hepp Hepp

20130617-230750.jpg

20130617-230803.jpg

20130617-230818.jpg

20130617-230826.jpg

20130617-230835.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s