Magsjuk? – vilken jäkla natt

Uppladdningen inför söndagens pågår för fullt här nere i Nice. Det känns knappast som midsommar idag. Det är ju inte ofta det händer att man får fira midsommar i strålande sol och varma grader i luften.

Men vilken natt jag har haft. Gick och la mig rätt tidigt igår. Grabbarna satt ute och spelade spel och chillade. Jag kände att något inte stod rätt till. Magen var orolig och jag började må rätt illa. Hade stora problem att ligga still. Fick så sjukt jäkla ont i magen. Det kändes som att det gick att vända ut och in på den. Jag var helt kallsvettig och låg och vände och vred på mig. Fy faaaan!!! Visste inte vad jag skulle ta mig till.

Sen gick det inte längre. Fick springa upp på toa och spy – två gånger. Fy tusan!!! Jäklars vad jag mådde illa. Efter några timmar började magen och kroppen att lugna ner sig. Försökte sova några timmar. Vaknade vid 5-tiden imorse och mådde lite si så där Lyckades som tur var somna om och vaknade vid 9-tiden.

Nu har jag fått i mig frukost och känner mig betydligt bättre. Har fortfarande en mage som är lite orolig. Nu gäller det att försöka dricka mycket under dagen och få i sig bra mat. Men jag undrar vad jag hade stoppat i mig igår som min mage inte tyckte om.

Uppladdningen inför den här tävlingen har ju varit allt annat än bra. Men jag tror att jag kommer ha en jäkligt bra form på söndag när det är tävlingsdags. Nu är det bara positiva tankar som gäller!!

Heeey – det är ju midsommarafton!!!

20130621-112159.jpg

20130621-112204.jpg

20130621-112208.jpg

20130621-112218.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s