Löparform och Powerbar

Då var jag hemma i Stockholm igen! Det är alltid härligt att vara borta några dagar sen är det som alltid lika härligt att komma hem igen. Inget går väl upp mot att få sova i sin egen säng med sina egna kuddar!! Tävlingen har börjat sjunka in lite smått. Jag känner att jag gjorde allt jag kunde i söndags. Men det som är lite retligt är att jag verkligen hade sett fram emot löpningen.

Löpningen är det enda som har känts riktigt bra den här våren. Jag har fått in många mil och bra kvalitetspass. Löparformen har varit så ruskigt bra om man jämför med simningen och cyklingen. Och sen när det väl gällde så gick det inte att springa. Shit också!!! Ja ja…..nya tag!!!

Sista kvällen i Nice spenderades ute på en restaurang tillsammans med Alex, Thomas, Rickard och Martin Belak som kom förbi och hälsade på. Det blev många härliga skratt, tävlingssnack ( så klart ) och försök till att beställa in mat på franska. Det franska vokabuläret har det varit lite si och så med under veckan i Nice. Servitören på restaurangen hjälpte oss att uttala maten på rätt sätt. Och när han hörde att vi var svenskar började han snacka om en svensk kille som tydligen gjort sitt namn känt! Kan ni gissa vilken??

ZLATAN!!! Vem annars 🙂

Nu är man hemma i vardagen igen. Jag är ”ledig” denna veckan men har en del jobbgrejer att fixa med under dagen. Har även suttit med mailhögen nu under morgontimmarna.

Hur mår kropp och knopp?

Kroppen och knoppen mår riktigt bra. Känner mig inte så sliten. Har haft lite smått ont i huvudet sen tävlingen. Har druckit massor med vatten och fyller på med Resorb Sport!! ( Ni har väl inte glömt att kika in på Team Resorb Sports hemsida ?)

Jag känner mig riktigt jäkla träningssugen och ser fram emot många tuffa, slitiga träningspass framöver!! Cervélon står här hemma och väntar på att få nöta svenska landsvägar. Ska fixa med cykeln under dagen. Det är ju något som är knasigt med det ena däcket. Måste gå igenom det och se vad det är som orsakar att jag får punka varje gång jag använder det. Ska fixa med flaskställ och lite annat smått och gott.

Jag måste även fixa en ny våtdräkt så snart som möjligt eftersom min nuvarande är lite för stor för mig.

Och är man sugen på Powerbar får man gärna dyka förbi på en Powerbarfika hos mig!! Det finns gott om gel och bars i alla olika smaker!! Jag känner att jag är lite lätt mättad på det just nu. Urk!!

20130627-091819.jpg

20130627-091814.jpg

20130627-091823.jpg

20130627-091831.jpg

20130627-091827.jpg

20130627-091835.jpg

20130627-091839.jpg

20130627-091843.jpg

20130627-091847.jpg

20130627-091851.jpg

20130627-091855.jpg

20130627-091932.jpg

1 tanke på “Löparform och Powerbar

  1. tycker du har en fantastisk blogg, har följt den sen vi träffades på Playitas 😉 själv sitter med sliten tennis armbåge och simning och cycling, well… går inte just nu… får se om man hinner pigga upp till Stockholms Triathlon iaf! tips på träning med den skada?
    Powerbars tackar man aldrig nej till 😉 Kungsholmen eller?
    HOppas du har återhämtat dig så småningom och ta det lite lugnt nu, och lite tips, testa brunch på Le petite france, bästa återhämtnings mat och bättre än Resorb 😛

    /David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s