Mot Motala och SM i Långdistans

Då var det dags att packa om väskan för att bege sig till Motala där det vankas SM i långdistans för triathlon. Alex ska vara med och tävla under morgondagen och distanserna på tävlingen är:

Simma – 4000 meter (2x 2000 m) 
Cykla – 120 kilometer (4×30 km). 
Springa – 30 kilometer (3×10 km)

Det är ett riktigt starkt startfält som ställer sig på startlinjen imorgon kl 9.00. Det ska bli riktigt kul att se. Många starka SPIF:are som är med och tävlar. Lelle, David, Olle och Pär bland annat. Alex däremot han tävlar ju för en helt annan klubb men jag får göra ett undantag på hejandet imorgon 😉 Såg många bekanta namn i startlistan – både killar och tjejer – som ska bli intressanta att se.

Själv kommer jag agera hejarklack, dricka kaffe och snacka med massa människor. Inte helt fel det heller! Men jag vet ju att jag kommer bli så jäkla tävlingssugen när jag är på plats. Jag kommer vara sjukt avis!! Jag har inte dragit igång med träningen efter Ironman Nice än. Kroppen känns pigg men den här veckan blir det viloläge. Tog mig en lugn och skön promenad imorse för att väcka kroppen till liv. Gött! Det behövde den.

Fick frågan igår om jag ville vara reserv i tävlingsjuryn under morgondagens tävling. Absolut sa jag!! Så nu får vi se om jag behöver rycka in!

Ha det gött!!

Vi hörs när jag är på plats i Motala!!

20130615-065312.jpg 20130617-075858.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s