Tungt och segt!

Löpningen är ju den gren som jag har utvecklats mest i den senaste tiden ( tycker jag själv ). Jag känner att jag har gått från klarhet till klarhet och blivit både snabbare och starkare på löparpassen. Det har känts riktigt bra om jag ska vara helt ärlig. Löpningen var den gren som jag verkligen såg fram emot när jag var i Nice. Jag hade planen att göra en riktigt bra marathontid.

Efter helgens SM-tävling blev jag jäkligt taggad att komma igång med träningen igen efter en viloperiod. Planen var att köra ett löppass nu under eftermiddagen. Kände mig riktigt taggad. Bytte till och med skosnören för att piffa igång träningen och i hopp om att det kanske skulle göra det lite lättare att springa 😉

Tog mig iväg och det kändes…….ursäkta språket……men det kändes så jävla tungt och segt. Benen var som två blyklumpar som helst inte ville lämna marken under sig. Jag slet som tusan och allt kändes bara så jäkla tråkigt! Jag ville inte springa, benen ville inte springa, huvudet ville inte att jag skulle springa.

Så jag la ner löpningen. Satte mig i solen vid vattnet ute vid Solna och softade istället. Illa illa!!! Sen tog jag en tung tung promenad hem. Det var ingen bra träningsdag idag. Men alla träningspass kan ju inte vara på topp. Men det var inte roligt någonstans….och det var tråkigt att springa själv. Idag hade jag behövt träningssällskap!

Vem hänger med på nästa löparpass? 🙂

Nu är det bara att bita ihop och ta nya tag!

I övrigt så var det dags att börja jobba imorse. Rivstartade med utomhusträning med en klient vid Karlbergs slott. Vilken morgon!! Summer is here! Sen tog jag mig till gymmet och fick välkomstkramar av grabbarna på jobbet som tydligen hade saknat mig när jag var borta. Dom tyckte det hade varit tyst på gymmet….(förstår inte vad om menar ). Det blev en liten uppdatering om kollapsen i Nice och lite trevligt snack under morgontimmarna. Det kändes skönt att vara tillbaka på jobbet igen.

Nu är det dags att göra sig iordning inför kvällens äventyr!!

20130701-152402.jpg

20130701-152412.jpg

20130701-152407.jpg

1 tanke på “Tungt och segt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s