Spinningtajm, spänstträning och idiotsäkert

Nu får tiden ta och sakta ner sig lite. Dagarna går alldeles för fort. Redan onsdag den 3 juli och jag har inte det minsta sommarkänsla. Vad är detta?

Igår var jag på Skanska och jobbade. Det blev en hel del TRX-träning och övningar på step up brädan. Styrka och konditionsträning omvartannat. Hjärtat fick jobba hårt och jag kan lova att det blev en och annan rejäl pulshöjare när det vankades spänstträning på brädan och med TRX-bandet.

Idag ska jag köra lunchspinning kl 11.30 på Actic Elite. Det känns som att det var ett bra tag sedan jag körde en klass nu. Det ska bli riktigt sköj. 45 minuter med sköna intervaller väntar. Sen blir det jobb i gymmet och utomhusträning med klienter.

Ikväll har jag hört att det vankas ett löppass med en av SM-medaljörerna i age-groupklassen från helgens SM i triathlon som gick av stapeln i Motala. Det ser jag verkligen fram emot 🙂 Han är ruskigt snabb och duktig den här killen!!

I övrigt så har det dykt in lite spännande projekt som skall sättas i rullning under sommaren. Älskar när det händer grejer! Och innan jag åkte till Nice lyckades jag lägga cykelnyckeln på ett så jäkla bra och idiotsäkert ställe så jag inte ens kom ihåg vart jag la den. Bra där!!! Jag har letat och letat och letat. Sen igårkväll…..då dök den fram. Den låg så fint i en nytvättad jackficka inne i garderoben. Idiotsäket helt enkelt!! Så nu kan jag spara massa tid på att cykla istället för att gå mellan mina jobb. Gillas!! 🙂

Hepp hepp

Bea&Alex-121

20130703-100042.jpg

20130703-100051.jpg

20130703-100103.jpg

20130703-100046.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s