Cykel- och simlördag med söderhäng

Det blev ett bra cykelpass på Cervélon igår. Fick in 12 mil med både motvind, medvind och fartökningar. Vädret var ju inte mycket att klaga på. Solen sken stark och det kändes för första gången som om det var sommar. Heeeey – inte en dag försent!

Drog iväg mot Ekerö och ner mot Färjelägret, vände tillbaka och cyklade sedan ut mot Färingsö. Benen kändes förvånansvärt pigga och starka. Det märks tydligt att Vätternrundan är över och att det är semestertider. Det var otroligt lugnt med cyklister på vägarna. Skönt enligt mitt tycke! Mötte några triathleter som var ute och tränade – det fanns dom som inte tävlade i Vansbro och på SM i Halmstad 🙂

IMG_2123 2 IMG_2127

Tog mig ett litet kafferep ute på Färingsö och softade i solen en liten stund. Då kom det två supersnabba cyklister dundrandes förbi men som tvärnitade och kom förbi och hejade. Det var min polare Björn Rosenthal och Fredrik som var ute och tränade. Vi snackade en stund innan dom drog vidare och jag hoppade upp på cykeln och fortsatte trampa.

Fredrik och Björn

Fredrik och Björn

Fikapaus

Fikapaus

Får ju passa på att jobb på brännan! :)

Får ju passa på att jobba på brännan! 🙂

Det kändes fint med 12 cykelmil i benen igår. Jag gjorde även ett konstaterande under gårdagens träningspass. Jag måste byta sadel på cykeln. Jag trivs inte alls med den som jag har nu. Har verkligen försökt att trivas med den här sadeln men tyvärr!! Den går bort! Bye bye!! Får sjukt ont och jag känner att jag inte kan trycka på ordentligt på grund av att jag inte sitter okej. Så idag blir det sadelbyte – så får vi se om det hjälper.

Tack för en bra dag Cervélon!

Tack för en bra dag Cervélon!

Bye bye onda sadel!!

Bye bye onda sadel!!

IMG_2135

Väl hemma hoppade jag upp på min andra cykelpärla och trampade iväg till Huvudstabadet för att simma. Jag kan lova att jag inte var ensam där – men lyxigt nog fick jag en helt egen banan att simma på. Så jag kan inte klaga direkt.

IMG_2139

"Pärlan"

”Pärlan”

Tog sedan pärlan och cyklade ut till söder för att möta upp min kollega Helena och lilla Emilia. Vi tog en skön kvällspromenad runt söder och chillade i kvällssolen. Det är så skönt att kunna umgås med utanför jobbet. Vanligtvis hinner vi inte prata så mycket med varandra när vi är i gymmet och jobbar.

Det blev sedan en rätt tidig kväll! Jag är ju inte direkt någon kvällsmänniska. Men efter 12 mil på Cervélon, ett simpass, dryga 12 km på gamla pärlan och en kvällspromenad runt söder så kan jag inte annat än såga att det var en riktigt bra lördag och att jag sov som en stock inatt.

Nu får vi se vad söndagen har att erbjuda. Jag hörde något om cykelpass idag 🙂

IMG_2144 2

Stockholm

Stockholm

Helena och Emilia

Helena och Emilia

Chillar i kvällssolen

Chillar i kvällssolen

 

1 tanke på “Cykel- och simlördag med söderhäng

  1. Härligt med cykel och sim! Hoppas den andra sadeln funkar bättre!

    Jag hade gärna cyklat idag med men ska jobba! Hoppas du får en trevlig tur :)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s