Sadelbyte

Det här varannandagsvädret gör att man gärna håller sig inomhus vissa dagar. Ena dagen är det strålande sol och värmebölja för att sedan bytas ut mot spöregn och kalla vindar. Igår var det regn, regn och åter regn. Sen idag vaknar man upp idag till strålande solsken. GILLAS!!!

Körde ett simpass på Huvudstabadet imorse. Kroppen kändes pigg och stark dock var farten inte så hög. Det kändes som att jag inte tog mig en meter framåt vissa stunder…..men det gjorde jag ju uppenbarligen!

Ska snart ta mig ut på ett cykelpass. Och dagen till ära så ska jag testa en helt ny sadel. Daniel – som jag lärde känna på Playitas och som dundrade in med en guldmedalj på SM i Triathlon i Halmstads i lördags – hörde av sig och ville gärna testa min sadel – Adamo Prologue – och jag ska testa hans – Adamo Racing. Så nu har vi gjort ett byte. Dom ser väldigt likadana ut, men små små ändringar kan göra så mycket!

Det ska bli intressant att se hur jag kommer sitta på cykeln nu. Har ju inte suttit varken bekvämt eller bra på min Prologue sadel. Har fått sjukt ont efter varje cykelpass. Har inte kunnat ligga ner i tempoställningen ordentligt på grund av att sadel har gjort så jäkla ont. Min vill ju gärna kunna sitta någorlunda bekvämt när man är ute och cyklar….och framför allt när man kör 18 mil på tävling. Jag har ju tänkt att det ska gå undan på cyklingen på Ironman Kalmar!

Så nu kör vi!!

Ut och cykla!!

IMG_2135

Min gamla sadel Adamo Prologue

Min gamla sadel Adamo Prologue

Test av Adamo Racing

Test av Adamo Racing

Morgonträning

Morgonträning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s