Here we go again!!

Livet i en väska fortsätter! Det har sin charm det också. Vad är det som åker ner i min väska för kommande helg? Jo en hel del saker som kan vara bra att ha. Men allt får inte plats i en väska. Vissa grejer är lite för stora för det….trots att det går att bryta ner det i små små delar.

Den här resan har jag pratat ganska tyst om……inga förväntningar, inga krav.  Men väldigt viktig mentalt för min del! Extremt viktig om jag får säga det själv. Och ingen känner väl mig bättre än jag själv! Min känsla, mina tankar och hur min kropp mår! Och det ska verkligen bli riktigt kul!! 🙂 Ser verkligen fram emot helgens äventyr!

Målet med helgen!

Ja…. det är att ta sig i hela vägen in i mål!! 🙂 Dit jag inte tog mig sist. Känslan av att få passera mållinjen! Det är den jag behöver. Sen om det går fort eller långsamt – det är skitsamma. Bara jag får gå i mål under helgen kommer stärka mig. Så mitt mål är helt enkelt att gå i MÅL!!!

Och för att starta den här dagen på bästa sätt så är det dags att äta sin havregrynsgröt – bästa starten på dagen och en stadigt bra frukost.

IMG_2258

Också lite "bra-ha-grejer" inför helgen!

”Bra-ha-grejer” inför helgen!

Mums!! :)

Mums!! 🙂

Och den här snyggingen få också åka med!!

Och den här snyggingen få också åka med!!

Väldigt bra att ha med sig inför helgen!

Väldigt bra att ha med sig inför helgen!

Den här vill man inte glömma!

Den här vill man inte glömma!

Heja heja!!

Heja heja!!

IMG_2263

1 tanke på “Here we go again!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s