Att åka båt när man ska cykla!

Vilken helg det blev!!

I fredags tog jag cykeln och försökte med karta och kompass hitta till Lagnö i en motvind som hette duga. Med mitt ¨suveräna” lokalsinne lyckades jag efter X antal felcyklade kilometrar hitta rätt. Bestämde mig för att sova över hos mina vänner Ann och Claes och deras lilla nyfödda tjej över natten.

Det bjöds på trevligt sällskap, mycket snack, grillad lax, några glas vin, nyplockade jordgubbar från landet och ett fantastiskt lugn. Vilken härlig miljö och skönt att slippa stadsbullret. Under kvällen dök Anns bror med fru upp. Han har gjort Ö till Ö på en grym tid så det blev så klart en hel del snack om träning, triathlon och Ö till Ö.

Hej hej!! Underbart!!!

Hej hej!! Underbart!!!

20130719-184926.jpg 20130719-184912.jpg 20130719-184947.jpg

Nyplockade jordgubbar

Nyplockade jordgubbar

Picknickkorgen är packad

Picknickkorgen är packad

Inte lätt att hitta rätt alla gånger! Skönt att kika på en "riktig" karta ibland!

Inte lätt att hitta rätt alla gånger! Skönt att kika på en ”riktig” karta ibland!

20130719-185733.jpgIMG_2282

Dagen efter blev det en lång sovmorgon innan det var dags att leta sig tillbaka till stora staden. Vinden var fortfarande rätt kraftig. Jag hade bestämt mig för att ta en annan cykelväg hem……som började med en båtresa….ooops!! Ann och Claes körde mig och Cervélon till skärgårdsbåten som skulle ta mig till Vaxholm. Varför Vaxholm? Jo men därifrån hittar jag enkelt hem utan karta och kompass….haha! Vilka cykelpass jag gör – åker båt med cykeln istället för att cykla hela vägen! Bra Bea!! 🙂

Ja ja….. jag hoppade på båten och satt på havet i dryga timmen innan jag anlände till Vaxholm. Tog sedan färjan över till Rindö och vidare mot nästa färjan över mot Värmdö. Sedan blev det en fin cykeltur hem till Stockholm i blåsten. Hemma hos mig bjöds det tyvärr inte på någon grillad mat och lugnt skärgårdsliv. Nej men det bjöds på triathlon och fotbollskväll på tv:n med godisskålen i högsta hugg. Hammarby spelade sin premiärmatch på nya Tele 2 Arena. Jag hejade friskt på min polare Hopf i målet. Hopf har by the way satt mig på ett litet uppdrag nu som jag ska försöka att lösa 🙂

Igår blev det vilodag. Kroppen kändes trött och behövde en skön återhämtningsdag. Dom ”civila” kläderna åkte på. Det händer ju inte varje dag liksom 😉 Men ibland får man helt enkelt ta en dag utan träningskläderna.

Och vips så blev det måndag och nu är det dags att bege sig mot jobbet. Har PT-klienter under hela dagen för att sedan avsluta med att köra klasser på Sturebadet Haga.

Jag tackar Ann och Claes för gästvänligheten och det trevliga sällskapet under helgen!!

Hepp hepp!! Nu kör vi 🙂

Ann provade en tur på Cervélon!

Ann provade en tur på Cervélon!

Bye bye Ljusterö!

Bye bye Ljusterö!

On the boat!

On the boat!

Triathlon på tv:n! Man tackar!

Triathlon på tv:n! Man tackar!

IMG_2586

Hej hallå Vaxholm!

Hej hallå Vaxholm!

IMG_2583

Lördagsgodis! Mums

Lördagsgodis! Mums

Sen lite fotbollskväll!

Sen lite fotbollskväll!

"Vanliga" kläder"!! Händer inte varje dag. Knappt var 7:e dag! :)

”Vanliga” kläder”!! Händer inte varje dag. Knappt var 7:e dag! 🙂

 

 

2 tankar på “Att åka båt när man ska cykla!

  1. Tack för peppen!
    Vilken underbar helg och vackra bilder.
    Känner igen det där med kläderna, trots att jag inte jobbar med träning så är jag nog mer i träningskläder än ”vanliga” kläder 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s