Lata sommardagar

Stockholm är helt öde. Lugnt och stilla. Ingen trafik, inga köer, ingen stress. Det är så ljuvligt. Den här veckan har det verkligen varit helt tomt på folk i stan. Jag har kört på stuket ”lata sommardagar” nu ett par dagar känns det som. Sovmorgon, sol, bad, balkonghäng, god mat och trevligt sällskap.

Dagarna och veckorna bara rusar förbi. Ironman Kalmar närmar sig med stormsteg. Inte många veckor kvar. Träningen går så där just nu. Men så är det ibland. Men jag ska snart bege mig iväg på ett distanspass löpning. Sen väntar ben/sätesbehandling. Det brukar innebära AJ AJ AJ!!!

Tog faktiskt och badade häromdagen. Bada som i bada och ingen våtdräkt på. Det var rätt så kyligt i vattnet men härligt att kunna hoppa i plurret nu när det har var riktigt varma sommardagar. Har även hunnit med en fika med en långfika med mina polare Johan ( som brukar ta mina träningsbilder) och Marcus.

Helgen kommer spenderas på hemmaplan och innehålla en hel del träning. Jag kommer eventuellt ta mig iväg för att kika på Amfibiemannen där Alex ska vara med och tävla. Heja heja!!! 🙂 Vi kör lite av varannan tävling han och jag. Vi måste ju ha någon som hela tiden är ”droppansvarig” ifall det skulle hända något.

Igårkväll tog vi en kvällspromenad längs med vattnet bort mot Hornsbergs strand. Satte oss på bryggorna i några timmar och bara njöt av en underbart fin kväll. Ljuvligt!!

Nej nu vankas det träning!!

Hepp hepp!!!

20130726-074754.jpg

20130726-074803.jpg

20130726-074812.jpg

20130726-074819.jpg

20130726-074824.jpg

20130726-074836.jpg

20130726-074848.jpg

2 tankar på “Lata sommardagar

  1. Låter som underbara dagar! Härligt och njuta av sommaren och ha det gott! Här i varberg är det tvärtom, staden är invaderad av turister så det är folk överallt, nästan att man längtar till hösten och får tillbaka en tom strandpromenad ;)! Ha en toppenhelg! Snart ses vi! 🙂

    • Ja det är så skönt att bara få slappa ibland. Kan tänka mig att ni har fullt med sommarturister i sommarstaden Varberg. Här i stan är det så lugnt och härligt. Inte många veckor kvar tills vi ses. Ska bli grymt skoj 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s