Innan tävling krävs det träning

Lycka till!!!!! Alla jag känner som ska tävla i Ambfibiemannen idag….vilket var väldigt många såg jag i startlistan. Kul!! De tävlande skall simma och springa omvartannat. Jag hade planen att ta mig ut och heja men håller mig på hemmaplan idag. Jag hoppas de får en fin dag ute på tävlingsbanan. Ser fram emot att få höra Alex rapport från tävlingen ikväll när han kommer hem. Han är med och tävlar med sin polare Mattias. Heja heja!!!!

För min del kommer jag köra på ett längre cykelpass och ett simpass idag. Inte helt fel det heller. Det är idag precis 3 veckor kvar tills jag ställer mig på startlinjen för Ironman Kalmar. Tusan vad tiden går fort. Men nu börjar jag längta! Längtar efter att få ställa mig på startlinjen och ge järnet!! Det kommer bli en grym dag där i Kalmar. Det ska bli riktigt kul att träffa alla glada triathleter som jag känner.

Men innan tävling krävs det lite mer träning!!

Så nu är det dags att dra iväg på cykeln.

Hepp hepp!!

IMG_2282 IMG_2262

Mums!! 🙂

IMG_2423

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s