Insta Insta Instagram och lite twitter

Jag är kanske inte snabbast med allt. Men nu har jag börjat hänga på Instagram mer och mer. Och en bild säger ofta väldigt mycket. Ibland säger en bild mer än flera ord. Ibland blir det inte så mycket uppdatering på bloggen. Däremot lägger jag upp en del bilder på Instagram. Det är alltid kul att lägga upp bilder från dagens händelser, se vad andra gör. Man träffar många nya bekanta. Det är alltid kul att få inspiration av andra. Häng med mig på Instagram du också. Sök efter: beamundsson.

Ibland så twittrar jag. Kanske inte lika frekvent men det händer lite då och då. Annars är det mest skoj att hänga där för att läsa alla andras roliga inlägg. Men vill man följa mig där så är det bara att söka på:@beamundsson

Nu är det dags för veckans sista arbetsdag! Heeeey!! Och som alltid på onsdagar kör jag lunchspinning kl 11.30. Däremellan hänger jag på gymmet och tränar klienter och sen blir det så klart egen träning också.

Hepp Hepp Onsdagshepp!!! 🙂

20130731-075646.jpg

1 tanke på “Insta Insta Instagram och lite twitter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s