Positiva tankar!

Då jag har varit på resande fot under några dagar har den egna träningen hamnat lite i skymundan. Men det var det värt.

I fredags tog jag, Danne och Mattias ett löparpass i Norge. Man skulle kunna kalla det höghöjdsträning. Herregud vilken skillnad det är att träna på lite högre höjd än vad man är van vid. Jag kan lova att det kändes allt annat än lätt. Det var tungt att andas, svårt att få luft och jag fick verkligen kämpa. Men snacka om bra träning. Jag förstår varför norrbaggarna är så jäkla grymma idrottsmän och kvinnor då det vankas konditionsidrotter – typ längdskidåkning.

Idag var det dags att träna på hemmaplan igen. Men eftersom det börjar närma sig Ironman Kalmar ( 12 dagar kvar – shit pommes frites ) så börjar träningspassen att se lite annorlundare ut. Det blev ialla fall ett bra löparpass. Tungt men bra. Löpningen har varit tung sen Ironman Nice. Oavsett om jag har tävlat eller tränat.

Just nu försöker jag förbereda mig mentalt. Det sitter så jäkla mycket i huvudet. På mina senaste tävlingar har jag havererat på löpning vilket har satt sina spår uppe i knoppen. Just nu jobbar jag med att bara försöka få in ett bra tävlingsflow, tänka positivt, tänka positivt och så försöker jag tänka lite mera positivt. Peppa mig själv helt enkelt!!

Körde min sista spinning och coreklass på Sturebadet Haga ( sen blir det lite tävlingsledigt ) idag innan jag pyser ner till Kalmar i nästa vecka. Fick med mig massor med hejarrop och lycka tillkramar! Det tackar jag så hjärtligt för!!

Nu blir det sovtajm. Känns som att det fattas några timmar med sömn efter helgen. Jag försöker vila/sova så mycket som möjligt nu så kroppen kan vara på topp i nästa vecka.

Hepp Hepp

20130805-205448.jpg

20130805-205444.jpg

IMG_2042

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s