Vilka dagar jag har upplevt!

Efter många timmar i bilen de senaste dagarna är vi äntligen hemma i Stockholm igen.

Men vilka dagar jag har upplevt! Vilken tävling, vilket landskap, vilket engagemang!! En tävling som verkligen har innehållit allt man kan önska sig( eller inte). Och vilken grym grym grym prestation Alex gjorde!

Ska jobba lite nu under dagen, hinna träna och landa. Sen kommer min upplevelse och mina bilder från Norseman 2013 – ur en supporters synvinkel!. Alex kommer garanterat att skriva en race rapport från Norseman – från en tävlandes synvinkel! Samma tävling men garanterat med två olika upplevelser.

Men det känns nästan som att jag har gjort hela tävlingen jag också!! 🙂

20130805-105737.jpg

20130805-105810.jpg

20130805-105825.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s