Jagade HawaiiFredrik i bassängen idag

Hålidäj! Håll i dig …..Eller holiday kanske man skriver!

Inledde semestern med att slappa i soffan i tre timmar igår. Inte helt fel. Sen blev det ett lugnt löppass innan soffan ropade på mig igen – Hej hej!!

Idag blev det ett simpass på Eriksdalsbadet. Träffade på klubbkamraten ”HawaiiFredrik” där. HawaiiFredrik – eller Fredrik Johansson som han egentligen heter – är en grymt duktig triathlet och har varit och kört Ironman på Hawaii flertalet gånger!

Jag gjorde ett tappert försök att hänga på han när han simmade – men blev avhängd rätt snabbt. Det var rätt lugnt i simhallen idag så jag smet över och tog en egen bana sen.

Körde 4 X (400+200+100m). Kände mig rätt nöjd med det. Tyckte jag har en bra simkänsla idag. Som vanligt när jag simmar själv har jag lite svårt att hålla farten uppe. Men man kan inte mer än göra sitt bästa.

20130808-191255.jpg

20130808-191259.jpg

Efter dagens simpass tog jag mig in till stan. Det var dags för ett besök hos frisören….man vill ju alltid vara snygg i håret. Väldigt viktigt framförallt eftersom jag är mer blöt i håret än torr om dagarna ( svettas ju som en tok när jag tränar ). Hamnade i någon form av dvala i frisörstolen. Som tur var bjöds det på kaffe och kakor och vips så vaknade jag till liv igen.

Efter en bra stund i frisörstolen var jag nyfrisserad…..och när jag var klar gick jag ut genom dörren som en nyblonderad brutta med svallande lockar i det utsläppta håret, sminkad, med klänning och högklackat!…..eller?

Nej då! Det var samma gamla vanliga Bea! I träningskläder, löparskor, osminkad och med håret i en tofs. Hallå!! Det var ju liksom dags att göra sig redo för träning snart igen! Vilket härligt liv! 🙂 Det är ju ingen idé att göra sig till med vanliga kläder i onödan!

Jag tror aldrig min frisörska har sett mig i ”vanliga kläder” och med smink…..i och för sig. Det är nog inte många som har det när jag tänker efter….bra eller dåligt? Ja det vette tusan! Men har man ett yrke där man jobbar i träningskläder och sedan tränar en hel del själv så blir det lätt så. Inget jag skulle vilja byta bort faktiskt.

Nej nu blir det soffläge!! Efter träning behöver kroppen vila och återhämtning. Och när regnet piskar mot fönstret så känns det extra gött att slappa inomhus i soffan!

Hepp Hepp!

20130808-192757.jpg

20130808-192827.jpg
”Vanliga Bea i sina vanliga träningskläder”

20130808-193026.jpg
”Ovanliga Bea med smink och ovanliga kläder”

2 tankar på “Jagade HawaiiFredrik i bassängen idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s