30 IM på 30 dagar + bilder från Kalmar

Det är alltid intressant att kika runt lite på olika träningsbloggar för att se vad alla håller på med. För min del blir det mycket triathlonbloggar….kanske inte så otippat. Just nu kan man läsa att det är fullt fokus mot Ironman Kalmar. Idag är det precis en vecka kvar till start. Woohooo!! 🙂

Börjar jag bli pirrig? Nej inte riktigt än. Okej några små fjärilar kanske det finns i magen. Men då är allt som det ska vara. Phuuuuu!! Igår satt jag och Alex och gick igenom tävlingen. Hur många gel/bars ska jag ha med mig, patroner, slangar m.m.

Hur ser min kommande vecka ut? Jag kommer sova och försöka vila så mycket som möjligt. Jag kommer äta bra, få i mig mycket vätska, röra lite på kroppen. Fokusera, ladda och tagga till! Jag kommer gå igenom tävlingsdagen och tävlingsbanan om och om igen. Lyssna på min ”Kalmarspellista” med grymt bra musik. Jag vet att det kommer bli en bra vecka 🙂

För att prata om triathlonbloggar så var jag in och kikade på den här mannens blogg igår. Han har en stor utmaning framför sig om drygt en månad. Allas våran Greger Sundin som ska åka ner till Italien och köra 30 Ironman på 30 dagar. En DecaIronman!! Tänk dig:

30 x 3,8 km simning, 

30 x 180 km cykel

30 x 42,195 km löpning

Helt otroligt!! Jag är så nyfiken på hur han laddar och hur hans tankar går inför tävlingen. Men tänk dig att göra en Ironmantävling om dagen i 30 dagar. Dom är totalt 25 personer som ska köra den tävlingen. Tycker man att 30 är lite för många kan man istället välja att köra 20 Ironman på raken. Och tycker man att 20 är för många kan man istället välja att köra 10 Ironmantävlingar på raken.

Vill man läsa mer om den tävlingen kan man klicka in här.

Tycker man helt enkelt att 30, 20 och 10 Ironmantävlingar på raken är för många …..ja då kan man helt enkelt göra som mig och köra en Ironmantävling på en dag – and that´s it! 🙂 Men visst är det härligt att vi är olika. Det ska bli kul att följa Greger på hans väg mot sina 30 Ironman på 30 dagar!!

Heja Greger!!!!  Och heja mig som ska köra en Ironmantävling!! 🙂

Bjuder på bilder från fjolårets Ironman Kalmar! Vilken dag vi hade. Perfekt in i minsta detalj. Snart är man där igen!

Upploppet och målet! Lugnet före stormen

Upploppet och målet! Lugnet före stormen

Morgonsimning dagen före tävling.

Morgonsimning dagen före tävling.

IMG_2944

Bekanta grabbar. Tobbe, Rickard och Erik. Vi var ju även nere i Nice nu i juni

Bekanta grabbar. Tobbe, Rickard och Erik. Vi var ju även nere i Nice nu i juni

Packa racebags

Packa racebags

Incheckade cyklar

Incheckade cyklar

IMG_2985 IMG_2991

Tävlingsmorgonen! Vilken morgon!!

Tävlingsmorgonen! Vilken morgon!!

Lanttosisters gör sig redo

Lanttosisters gör sig redo

IMG_3026

Efter målgångshäng med pizza och öl

Efter målgångshäng med pizza och öl

Trött men glad fröken Amundsson

Trött – (ser nästan lite dragen ut) …men glad fröken Amundsson 🙂

Oj! En syn som man kan se ibland - Godisråttan jag!! Som alltid innan tävling måste jag äta smågodis kvällen innan. Det gällde ju att fylla godispåsen :)

Oj! En syn som man kan se ibland – Godisråttan jag!! Som alltid innan tävling måste jag äta smågodis kvällen innan. Det gällde ju att fylla godispåsen 🙂

Vilken morgon!!

Vilken morgon!!

1 tanke på “30 IM på 30 dagar + bilder från Kalmar

  1. Galet med 30 ironman på 30 dagar!! 🙂 jag tycker det är svårt att beräkna hur mkt energi man ska ha med sig, och vad man ska köra på. Hur tänker du kring slang och verktyg? Jag måste lära mig hur man gör på mina nys hjul, liiite panik men hoppas få en lektion i veckan! 🙂 om en vecka är vi på banan :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s