Tack ColliCare

Häromdagen när jag kom hem väntade ett paket utanför dörren. Kunde inte påminna mig om att jag hade beställt något och undrade vad det var för något. Men paket tackar man ju aldrig nej till.

I paketet låg det snygga cykelkläder som företaget ColliCare hade skickat. Jag tackar som hjärtligast för dessa kläder!!! Givetvis åkte cykelkläderna på under cykelpasset i torsdags.

I övrigt så sprang jag ett löparpass igår. Hade lite problem att välja skor innan passet. Men bestämde mig tillslut för mina Saucony Kinvara. Benen var som pigga studsbollar när jag sprang iväg. Trodde jag låg på 5:00 min/km men kikade på klockan som visade 4:30 min/km. Vad hände där liksom? Dock var det tungt att andas. Riktigt tungt!! Vet inte vad det är. Men det har varit så en tid. Måste kolla upp det.

Det blev ialla fall ett pass med lätta, pigga ben och med tung andning.

Och idag hejar vi extra på alla som kör Ångaloppet, Karlstad triathlon och Ironman 70.3 i Wiesbaden ( Pär och Olle!! ) Heja heja!!!

20130811-091908.jpg

20130811-091916.jpg

20130811-091926.jpg

20130811-091935.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s