5 dagar kvar och Norsemanintervju

Det verkar som att de flesta börjar jobba nu efter en lång, härlig och solig semester. Själv så känns det förträffligt fint med att precis ha gått på semester ( tävlingsledig ). Sovmorgon, ligga och dra sig under täcket, långfrulle – you name it! Skönt då att jag vaknar vid 6.30 och är superpigg och slänger i mig frulle för att jag är så hungrig. . Är det tävlingsnerver måntro?

Helgen har susat förbi och det har blivit cykelpass, cykelfix, lite lugnare löppass och igår körde jag en lång stretch. Jag vet inte vad som har hänt. Jag brukar generellt vara väldigt mjuk och rörlig i kroppen. Igår kände jag mig som en stel pinne – och då menar jag verkligen stel som en pinne. Vad har hänt? Jag känner att jag mer än gärna hade velat smita iväg på en bikramyoga nu för att mjuka upp kroppen. Men då kommer jag få en en sån fasansfull träningsvärk – så det går fetbort! Jag får helt enkelt fortsätta mjuka upp kroppen med stretching på hemmaplan idag.

Nu börjar Ironman Kalmar närma sig på allvar. 5 dagar kvar. Woohooo!! På torsdag bär det av ner till Kalmar. Men innan dess ska det fixas lite grejer till cykeln, det ska tvättas, packas och laddas. Tänkte smita iväg och simma om en stund.

Hittade förresten en film i mobilen igår som jag spelade in när vi var i Norge på Norseman förra helgen. Jag gjorde en liten intervju med Alex när vi promenerade på väg upp mot Gaustatoppen. Jag tror han var rätt trött och less här. Jag gjorde allt för att försöka få honom att tänka på något annat än att det var jobbigt och tungt…… 😉

Och vill man läsa om hur det var på tävlingsbanan under Norseman har Alex skrivit en racerapport som du kan läsa om HÄR! Den tycker jag verkligen man ska läsa!! Och missade man min rapport om hur det var att göra Norseman som supporter kan man klicka in här! Samma tävling men ur två olika synvinklar.

20130812-074219.jpg

20130812-074223.jpg

20130812-074229.jpg

20130812-074253.jpg

2 tankar på “5 dagar kvar och Norsemanintervju

  1. Jag lyckades sova till 8 på min första semsesterdag, rekord för att vara jag! 🙂 härligt att ha denna vecka ledig och bara fokusera och ladda!

    Härligt pepp längs med vägen upp till toppen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s