Galen träningsvärk

Men hej på dig träningsvärken!! Jag har fått en sån galen träningsvärk efter att ha kört lite klasser under veckan. Muskelklass, bodypump, core, functional moves, spinning. Trappor är en stor utmaning och igår när jag skulle köra lunchspinning kunde jag knappt ta mig upp på spinningcykeln.

Det här med att chocka kroppen efter vila och framförallt göra rörelser och övningar som den inte är van med sätter sin spår – BIG TIME!! Jag kan inte annat än hålla mig för skratt när jag hankar mig fram. Igår blev det en lååååååång stretch av kroppen. Välbehövlig deluxe!!

Men just nu längtar jag efter att köra igång med min egen träning. Det här kommer bli lite av en mjukstartsvecka. Ett simpass får det nog bli ikväll. Nästa vecka är det dags att börja träna igen. Kommer börja köra träning med min PT -min kollega Helena – nästa vecka också. Det ser jag verkligen fram mot. Det finns väl inget bättre än att någon annan kör skiten ut en och man inte behöver tänka själv på vad man ska göra för övningar och inte sackar efter.

Det är ialla fall skönt att vara tillbaka på gymmet och jobba igen och ute på alla gym/företag där jag kör klasser. Det är riktigt roligt att träffa alla .

Det blir även en hel del möten under veckan gällande ”projektet”. Det känns som att allt äntligen börjar hamna på rätt plats. Ska ha ett möte nu under morgonen och ett imorgon sen tror jag att allt är OK! 🙂 Jippi!!

20130829-071107.jpg

20130829-071113.jpg

20130829-071119.jpg

20130829-071128.jpg

 

 

IMG_1669 IMG_1670 IMG_1671

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s