Ö till Ö eller 12 km tung löpning

Imorgon är det dags för en av de tuffaste endagstävlingarna som finns – Ö till Ö. Ett lag på två personer skall tävla tillsammans. De tävlande ska ta sig sammanlagt 75 km under dagen där starten går i Sandhamn och målgången sker på Utö. De ska alltså simma och springa mellan X antal öar i Stockholms skärgård under dagen. 10 km av dessa 75 km sker via simning och de resterande 65 km ska springas.

Det har blivit svårare och svårare att få en plats i tävlingen. Men under morgondagens race ( som går att följa via datorn ) tror jag bestämt att jag känner eller har koll på ialla fall halva startlistan. Gissa om jag kommer ha fullt upp imorgon. Det ska bli riktigt intressant att följa alla jag känner. Det kommer uppdateringar på facebook, twitter och instagram just nu från alla som idag har tagit båten ut till Sandhamn och laddar för tävlingen som startar klockan 06.00 imorgonbitti. Kan man ana en viss nervositet?? 🙂

Själv tog jag mig ut på ett första löppass efter Ironman Kalmar för två veckor sedan. Oj oj oj!!! Kroppen kändes tung, otränad, trött och det var ingen lek under mina 12 km. Idag var det ett helt kravlöst pass. Ingen klocka, ingen tid, ingen press. Men inte ens mina snabbskor gjorde att det kändes lätt idag.

Imorgon ska jag börja träna på ”riktigt”. Det ska bli jäkligt gött att börja komma igång igen efter några veckor med vila, skräpmat, alldeles för mycket godis och annat gott. Men man måste ju ha såna perioder också.

LYCKA TILL ALLA SOM KÖR Ö TILL Ö IMORGON!!!!

Hoppas ni får en fin dag i vattnet och på land.

20130901-195508.jpg

Bea&Alex-135

3 tankar på “Ö till Ö eller 12 km tung löpning

  1. Jobbardagen kommer verkligen gå fort imorgon när man ska hänga med i Ö-Ö resultaten… spännande det där…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s