Tungt och slitigt – jäkligt jobbigt helt enkelt!

Då var jag äntligen igång med träningen igen! Skönt som tusan men faan vad jobbigt och tungt!

Några veckors vila och det känns som att man aldrig aldrig har tränat förr.

Har fått slita tungt idag. Imorse körde jag en timme på trainern. Skönt att väcka kroppen till liv innan jobbet. Jag gillar att trampa på trainern. Jag behöver inte säga ett ord utan borrar mer än gärna ner mig och trampar på.

Hann köra en Functional moves på förmiddagen.

Nu ikväll var det dags att ta tag i löpningen – som för övrigt har skitit sig rejält den här säsongen. Den enda grenen som jag kände mig stark i under försäsongen. Vad galet det kan bli!

Med en punka på min gamla pärla fick jag snällt ta bussen till träningen idag – vilket innebär lite mer planering och det tar lite längre tid. Men men.

Mötte upp gänget på Running Sweden för att springa med dom idag. På agendan stod ett långt och tufft pass. Jag fick slita. Det var tungt, kroppen var seg och det kändes som att jag aldrig hade sprungit förut! Behöver jag säga mer än så? Nej jag tror inte det! Men nu är det gjort! Nu kan det bara bli bättre! Nu har jag tagit mig till den där sista punkten….så Godnatt! 🙂

Imorgon är det nya tag så det gäller att vara utvilad! Hörde att det vankas PT-pass med Helena! Woohoo!!

20130903-201754.jpg

20130903-202029.jpg

20130903-202033.jpg

20130903-202042.jpg

20130903-202510.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s