Flygande arbetsplats

Idag är det fredag – hela dagen faktiskt. Hela den här veckan har det blivit mycket utomhusträningar med mina klienter i ett sommarvarmt Stockholm. Jag har helt enkelt flyttat ”kontoret” utomhus. Flygande arbetsplats. Man får ju passa på att vara ute när vädret är så här härligt. Intervallträning, backträning. TRX, gummiband, egna kroppen, bänkar, trappsteg, hopprep……..ja det har blivit lite smått och gott.

Avslutade jobbveckan med att köra 45 minuter spinning på Skanska. Överfullt kan man säga att det var idag. Som tur är har dom två Carolafläktar som svalkar ner en där inne i spinningsalen. Vinden i håret och ”fångad av en stormvind”. Yiiihaaaa!!! 🙂

Den egna träningen då? Jo det går framåt. Har en fin träningsvärk efter pt-passet i onsdags. Annars rullar det på bra. Det känns skönt att vara igång igen.

I övrigt så tror jag att min TV är inne på sista rycket nu. Inatt har den hux flux startat upp sig själv fyra gånger. Gissa om man blir lite skraj!!! Shit!! Hjärtat i halsgropen! Det är inte direkt första natten den gör så här. Jag tror den vill säga bye bye snart.

Nu blir det all in för lite vila några timmar innan det är dags för träning! Kanske ska passa på att njuta av att kika på tv:n innan det är försent.

20130906-125804.jpg

20130906-125901.jpg

20130906-125856.jpg

20130906-125749.jpg

20130906-125744.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s