När löpning blev till simning

Som jag hade längtat efter dagens löpträning. Taggad som tusan och var mer än väl förberedd för dagens pass med RS:

15min uppjogg – sen 2-4 x (1 x 1km i (D fart), 60s vila, 2 x 200m i (E fart) med 200m vila) – 15min nedjogg

Men det sket sig……….big time!! Kände redan igår att jag hade ont på utsidan av vänstra låret när jag var ute och sprang. Provade springa lite lätt nu under dagen och det kändes inte alls bra. Vips så insåg jag att det inte skulle gå att vara med och löpträna ikväll. Skit också!!! Så min planerade löpträning får istället bli ett simpass på Kronobergsbadet ikväll.

Jag hoppas att det onda försvinner fort. Jag får väl ta det lite lugnt med löpningen nu ett par dagar för att se om det försvinner. Surt är bara förnamnet just nu!!! Men det fina är ju att som triathet kan man alltid träna någonting annat om man känner av någon skada. Simning blir alltså perfekt för mig ikväll.

I övrigt så körde jag klass på förmiddagen ( då kände jag inte av något av vänster utsida lår utan jag känner bara av det när jag springer ). Det var ett jäkla bra ös idag. Varmt, svettigt och riktigt roligt. Ännu roligare blev det när jag kom ut från klassen och insåg att jag hade världens största hål i röven på byxorna…….hahaha 🙂 Men den bjuder jag på!! Sånt som händer och det är ju tur att jag inte är så finkänslig.

Sen har dagen spenderats på gymmet och på Östermalms IP. Det är ju verkligen perfekt väder för utomhusträningar just nu. Bättre förhållanden kan vi inte få.

Nej då var det väl dags att packa ner simgrejerna och ladda om för ett simpass ikväll då!!

20130910-172612.jpg

20130910-172617.jpg

20130910-172622.jpg

20130910-172632.jpg

20130910-172644.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s