Att inspirera en inspiratör

Igår fick jag äntligen träffa en av mina absolut bästa vänner – Oscar Jöback! Även kallad Orre! Vi har tyvärr inte hunnit ses så mycket nu under sommaren, men nu när vi är tillbaka i vardagen igen så hinner vi ses lite mer. Härligt!!

Och igår var det även hans födelsedag….HIPP HIPP HURRRAAA!!! Så vi passade på att mumsa i oss massa godsaker för att fira ungdomen själv!! 🙂

Oscar som är en stor inspiratör inom träningsvärlden – kör mycket klasser och liknande – håller just nu på och laddar inför Lidingöloppet. Han är en riktigt duktig löpare och kikar man in på Lidingöloppets hemsida så finns han med under rubriken inspiration där de intervjuar några duktiga löpare. Kul även att han nämner mig som den personen som drog in honom i en annan typ av träningsvärld än vad han hade varit inom tidigare. Kul att jag har kunnat inspirerat en inspiratör!! Givetvis har jag lurat in honom i triahlonbranschen också……så förra året körde han Stockholm Triathlon med ett riktigt fint resultat! Heja heja heja!!!

Oscar och jag gjorde ju En Svensk Klassiker ihop för några år sedan. Tusan så skoj vi hade det när vi var ute på äventyr. Nu kör vi några av klassikerloppen varje år, mest för skoj. Vasaloppet är en given tävling ( och den är inte på skoj! Där ska det bli PB 2014 – och okej jag ska träna till Vasaloppet nästa år). Jag kommer inte springa Lidingöloppet i år men givetvis åker jag med Oscar ut till Lidingö och agerar coach och support på tävlingsdagen!!! Heja Orre!!!!

Jag hade tänkt springa ikväll men det verkar som att jag har fått en liten sträckning i benet som inte vill ge med sig. Så det fick bli ett trainerpass istället då det gör jäkligt ont när jag springer just nu. Men det funkar det också.

20130912-192723.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s