En bättre simvana!!

Jag vet inte vad som händer, men jag har gått all in för simningen nu! Oj oj oj vad det simmas. Jag tror jag har lyckats dunka in fler simpass  under senaste veckorna än vad jag gjorde på hela sommaren ( det blev inte många meter simning i somras förutom på tävlingarna – SKANDAL!!!! )

Men nu är jag på gång och vips så känns allt mycket lättare nu när jag vet att jag ska satsa på att bli sjukt snabb på 1900 meter inför nästa säsong! Imorse klockan 6.30 mötte jag upp klubbkompisen och polaren Tobbe på Eriksdalsbadet för ett simpass. Kan inte direkt påstå att jag var pigg när klockan ringde men jag kan lova att det var värt det när jag kom till Eriksdalsbadet. Vattnet var riktigt varmt och vi fick in ett bra pass men med viss mjukstart eftersom Tobbe var med och körde Ö till Ö förra veckan. Tobbe och jag körde ju Ironman Nice i somras och bland alla 2800 som var med lyckades vi dra på en krock i vattnet…..och då hade vi inte ens stått nära varandra när startskottet gick . Jag fattade dock inte att det var Tobbe jag krockade med, det berättade han efter tävlingen. Det är en liten värld där ute i vattnet

Nu ska jag och Tobbe börja med en bättre morgonvana och nöta simning på veckorna. Me like!!!! Och det är ju trevligt att träffa sköna triathelter på morgonkvisten och framförallt få in lite egen träningstid innan jag börjar jobba.

Och vilken ljuvlig morgontur jag hade på cykeln till Söder imorse. Över västerbron kunde jag inte annat än att njuta av vädret, soluppgången och lugnet innan Stockholmarna vaknade till liv.

Hej torsdag!!!

20130912-090521.jpg

20130912-090536.jpg

20130912-090559.jpg

20130912-090605.jpg

1 tanke på “En bättre simvana!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s