2 x punktering

Hade planerat att köra ett pass med Cervèlon idag. Det är ju fortfarande bra cykelväder ute så man får passa att cykla utomhus ett tag till. Sagt och gjort. Drog iväg imorse när det fortfarande var lugnt ute. Oh la la så gött det var. Perfekt temperatur och knappt någon vind. Jag susade fram på cykeln på vägen ut mot Färingsö.

Mötte några bekanta cyklister på vägen. Först mötte jag klubbkamrat Jakob och kort därefter mötte jag Nelker. Jag antar att Nelker håller på och laddar för Ironman Hawaii för fullt. Det rullade på fint och benen kändes riktigt starka. Tills jag hör ett väldigt bekant ljud…….da dunk da dunk da dunk!!!

Faaaan!! Punka på framhjulet. Skit också!! Ja ja!! Det var bara att plocka fram en ny slang och fixa punkan. Vips så var det klart och jag kunde hoppa upp på cykeln igen och fortsätta. Körde någon mil till innan jag hörde ett väldigt bekant ljud…….da dunk da dunk da dunk!

Näääääj! Det är inte sant! Kikar på bakhjulet som har fått punka. Otur för mig att jag bara hade med mig en slang ut idag då. Tur i oturen så var jag nära Ekerö centrum så jag tog fram mobilen och kollade om det låg någon cykelaffär i krokarna. Till min stora lycka låg det en inne i centrum. Så jag fick snällt traska med cykeln en liten bit för att komma fram till cykelaffären.

Köpte mig en ny slang, fick låna en bra pump och vips så var problemet löst. Men två punkteringar på en och samma runda. Inte bra!!

Men alltså!!! Det här är året då jag har haft så otroligt många punkteringar. Helt galet! Och det är inte på samma hjul varje gång som man kanske skulle kunna tro. Och jag får bara punka när jag är ute och cyklar själv! Men nu blir det till att fixa iordning och rensa bort allt skit som kan finnas där. Tur i oturen är väl ändå att jag inte fått någon punktering på tävling. Men frågan är om jag ska sluta cykla helt själv framöver? Det verkar inte ge någon större tur!

Sträckningen i benet är bättre och det får bli ett litet ”provapåpass” under eftermiddagen bara för att känna efter hur det känns att springa. Men först ska jag bege mig ut på stan och heja på alla bekanta och obekanta som ska springa Stockholm Halvmarathon. HEJA HEJA!!!!!!

//PunkaBea

20130914-135625.jpg

20130914-135632.jpg

20130914-135639.jpg

20130914-135644.jpg

20130914-135652.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s