3x2000m i kuperad terräng

Kallt, blött, regnigt och mörkt och 3x2000m intervaller i kuperad terräng på Söder!

Ska börja träna med ett nytt gäng nu på tisdagarna och igår var det premiär. Kan inte direkt säga att jag var sugen på att bege mig ut i regnet vid 18-tiden. Men va tusan!

Mötte upp ett bättre gäng duktiga löpare och sedan sprang vi iväg mot Årsta. Dryga 3 km uppvärmning i behaglig 5:00 min/km fart.

Intervallerna skulle alltså springas på Årstasidan i kuperad terräng. Upp och ner! Regnet och mörkret ( vilket man inte är van vid nu) gjorde att det var lite svårt att se…..+ att jag är lite lagomt halvblind och ser lite dåligt i mörker.

Vi körde löpskolning innan det var dags att köra igång! Sen var det bara att kötta på. 3x2000m med 60 sekunders vila mellan.

Det känns att man har haft ”viloläge” ett tag från löpningen. Jäklars vad tungt och segt det var. Uppförsbackarna seg musten ur benen. Men det bästa med att köra med ett gäng som är duktigare löpare är att man inte vill tappa för mycket så det gäller att bara köra på! Ignorera smärtan och bara koppla på det mentala och bita ihop!

3x2000m senare kände jag mig slut som artist! Mådde illa. Trött, blöt och lite smått skakis!

Joggade lugnt tillbaka de 3 km med trevligt sällskap! Åskan började mullra och nu ville jag bara hem och ta en varm dusch!

Lite tröttare men jäklar vad härligt det känns efteråt! Löparformen har lyst med sin frånvaro sedan i våras. Jag ska göra allt för att hitta tillbaka den nu.

Nu ska jag iväg och köra en 45min spinning + 30min core! Pyramidintervaller väntar gänget idag!

20130918-104425.jpg

1 tanke på “3x2000m i kuperad terräng

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s