Pulshöjare och träningsskor

Fredagar innebär väldigt tidig jobbmorgon för min del. Var på jobbet vid 6-tiden. Men börjar man tidigt får man sluta tidigt! Så vid 12-tiden var det dags att checka ut efter min 45min spinningklass på Skanska. Jäkligt gött! Dock var jag trött som en gnu efter en hård natt då min TV har fått fnatt och startar upp av sig själv hela tiden. Snacka om att pulsen gick upp några gånger inatt. Det blev några rejäla pulshöjare! Det slutade med att jag fick dra ur kontakten för att få lite lugn och ro. Jag behöver min sömn! Och tv:n åker snart ut. Den lever sitt eget liv. Vissa nätter startar den upp sig själv flera gånger och vissa nätter sköter den sig. Och ibland när jag kommer hem från jobbet står tv:n och går när jag öppnar dörren. Det fick ialla fall bli en skön siesta på eftermiddagen.

Fredagar innebär även simpass med SPIF vid 19-tiden. Alltid kul att träffa bekanta ansikten och på något sätt gillar jag verkligen fredagspassen. Ett bra avslut på fredagen. Idag var vi rätt många som ville simma vilket innebar att det blev rätt trångt på banorna. Men men…..jag fick ligga och nypa Martin Belak i tårna. Idag fick vi köra två serier. En kortare serie på två varv med högre fart och en längre serie med något lugnare fart. Efter 90 minuter i bassängen känner man sig rätt nöjd och då finns det inget bättre än att gå hem och lägga sig raklång i soffan.

Det blir mycket simträning nu för min del. Tänkte försöka mig på ett lugnare löppass imorgon och se hur magen reagerar. Jag hoppas vädret fortsätter vara okej för jag vill gärna köra mer cykel utomhus innan det bara blir trainer för hela slanten.

I övrigt så konstaterade jag att det finns alldeles för många par träningsskor i det här hemmet. Som tur är har jag inte köpt alla par utan har fått en hel del, men behöver jag verkligen så här många par skor? Nej jag skulle inte tro det. Men men. Och då är det där ungefär hälften som är framme. Har väl ungefär lika många par skor i garderoben och några par skor på jobbet. GALET!!!!!! Vill egentligen inte räkna hur många par det är……

Dags att dra ur tv-sladden ur väggen och hoppa i säng. Ska tydligen vara i Globen på ett stort träningsevent imorgon klockan 9.00 innan det är dags för träning!

20130920-225539.jpg

20130920-225603.jpg

20130920-225737.jpg

20130920-225832.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s