2×45 min spinning, 25 min transport på cykel

Det blev tvärvändning på vädret. Från sol och värme till grått och kyla. Jag föredrar det förstnämnda. Det är väl bara att inse att man får ta sig till källarförrådet och hämta upp varmare kläder. I mina hemtrakter i Härjedalen har snön redan börjat falla. Snart skidpremiär???

Igår hade vi styrelsemöte med SPIF Triathlon. Det händer lite roliga grejer framöver. Träningsläger bland annat!

Idag gäller det att vara på hugget. Kommer köra min 45min spinning på Skanska kl 11.00. Sen blir snabba ryck och en jäkligt snabb cykeltur till MåBättre, som också ligger i Solna – fast lite på andra sidan. 25 minuter har jag på mig att avsluta en klass, cykla till nästa gym och börja nästa spinningklass som också är på 45min 🙂

Det gäller ju att vara effektiv på dagarna och jobba effektivt så ingen tid går till spillo! Det känns framförallt fint att jag har noll koll på cykelvägen från Skanska till Måbättre. Har kollat in kartan, men den visar ju bilvägen. Sist jag skulle köra samma grej fick jag ta en taxi mellan spinningklasserna.

Återstår att se hur dagen slutar! Väskan är ialla fall packad med träningskläder.

20130927-083139.jpg

20130927-083204.jpg

1 tanke på “2×45 min spinning, 25 min transport på cykel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s